Kako izklopiti branje potrdil na iPhone-u in jih ponovno vklopiti za določena sporočila

Ste se kdaj spraševali, kako izklopiti branje prejemkov na vašem iPhoneu? Veš, obvestilo, poslano osebi, ki vam je poslala sporočilo, da ste prebrali njihovo sporočilo? Potrdila iMessage Read so včasih v redu; Vendar pa ni vedno zaželeno ali potrebno, da vsak posameznik, s katerim se pogovarjate, ve, ko ste prebrali njihovo sporočilo. Tukaj so dobre novice, lahko izklopite bralne račune na vašem iPhoneu, vendar jih pustite pri posebnih pogovorih, kjer vam bodo v pomoč. V nadaljevanju je opisano, kako vklopite bralne račune za določene pogovore v napravi iPhone.

Če vam ni všeč branje potrdil na splošno in jih želite izklopiti za večino pogovorov:

  • Odprite aplikacijo Nastavitve.
  • Pomaknite se navzdol in tapnite Sporočila.

  • Preklopi izklop Pošlji bralne račune.

Če želite, da se bralna potrdila ponovno vključijo za določen besedilni pogovor, boste to naredili iz niti sporočila.

Pomembno je omeniti:

  • V skupinskih sporočilih ne morete vklopiti Pošiljanje računov za branje.
  • Funkcija za prejemanje besedila je značilna za ta besedilni pogovor; če ga izbrišete in kasneje z njo začnete novo nit sporočila, boste morali znova vklopiti bralne račune.

Če želite vklopiti branje potrdil za besedilni pogovor:

  • Odprite sporočilo, na katerem želite vklopiti bralne račune.
  • V zgornjem desnem kotu tapnite »i«. Modra je okrog modrega kroga.
  • Vklopi pošiljanje prejetih potrdil.

Ta oseba za to nit sporočila bo videla, ko boste prebrali eno od njihovih besedilnih sporočil.