Kako nastaviti vaš iPhone za brisanje vseh podatkov po 10 neuspelih poskusih gesla

Apple je naredil veliko delo, da naše iPhones varno. Če imate na telefonu podatke ali slike, ki jih ne želite imeti brez kode, lahko iPhone nastavite tako, da izbriše vse podatke po 10 neuspešnih poskusih gesla (to ne bo izbrisalo podatkov v iCloudu). To ni nastavitev, ki jo morate rahlo vklopiti, ker če kdorkoli ne odpre telefona po teh 10 poskusih, vse na telefonu izgine in boste morali začeti iz nič. Vendar pa je to varnostni ukrep odličen način, da preverite, ali so vaši podatki varni.

Če želite nastaviti iPhone, da izbriše vse podatke po 10 neuspešnih poskusih gesla, odprite aplikacijo Nastavitve. Pomaknite se navzdol in tapnite Touch ID & Passcode. Vnesite kodo za nadaljevanje.

Pomaknite se na dno strani in videli boste Brisanje podatkov. V nadaljevanju je navedeno: »Izbrišite vse podatke na tem iPhone-u po 10 neuspelih poskusih gesla.« Preklopite na možnost Zbriši podatke, da omogočite to funkcijo.