Kako izbrisati ali dodati album ljudi v fotografijah na iPhone

Z iOS 10 je Apple dodal album Ljudje aplikaciji Photos na iPhone. Na splošno je to zelo priročna funkcija za iskanje slik določene osebe. Če pogosto posnamete skupinske fotografije, album People poskrbi za iskanje fotografij ljudi v tej skupini. Kaj pa, če obstaja oseba, katere album z ljudmi želite izbrisati, ali tisti, ki ga želite dodati? Obstaja nov način, kako to storiti v iOS-u 11. Tukaj je, kako lahko izbrišete ali dodate album »Ljudje« v Photos na iPhone-u.

Kako izbrisati album ljudi v fotografijah na iPhone-u

  • Odprite aplikacijo Photos na telefonu iPhone.

  • Pomaknite se do zavihka Album za fotografije in odprite album »Ljudje«.

  • Tapnite album osebe, ki ga želite izbrisati, in v levem spodnjem kotu tapnite Odstrani.
  • V meniju, ki se prikaže, tapnite »Odstrani iz albuma ljudi«.

Zdaj ste iz albuma »Ljudje« odstranili niz slik, vendar so te fotografije še vedno v telefonu. Tudi vaš iPhone se še vedno spominja, da so vse te slike iste osebe, zato je mogoče, če želite, znova združiti album. tukaj je, kako.

  • Dotaknite se slike osebe, ki ste jo odstranili iz albuma »Ljudje«, nato jo povlecite navzgor.
  • Zdaj je album osebe ponovno viden; tapnite ga.

  • Pojavil se bo nov zaslon, ki vam ponudi možnost Dodaj v album Ljudje, kliknite to.

Oseba, ki ste jo odstranili iz albuma »Ljudje«, je zdaj obnovljena.

Dodajte nov album »Ljudje v ljudi« na iPhone

Ta nasvet bo dodal ljudi v vaš album Ljudje, da vaš iPhone tudi ni samodejno vključen. Preprosto tapnite fotografijo osebe, ki bi jo radi dodali v svoj album »Ljudje«, povlecite navzgor na fotografiji, nato pa tapnite možnost »Dodaj v album ljudi«.