Kako spremeniti nastavitve zasebnosti za Facebook na iPhone-u

Facebook ve, da so skrbi glede zasebnosti v ospredju uporabnikov. Mnogi od vas se sprašujete, "koliko podatkov o mojem profilu lahko vidijo ljudje, ki niso moji prijatelji?" "Ali lahko skrijem svoj seznam prijateljev na Facebooku? Kako lahko skrijem svoje fotografije na Facebooku?" Na srečo ima Facebook funkcijo, imenovano preverjanje zasebnosti, ki vam omogoča enostavno ogledovanje in spreminjanje nastavitev zasebnosti. Če želite, da Facebook postane zasebni, spremenite nastavitve zasebnosti za Facebook v napravi iPhone.

Kako spremeniti nastavitve zasebnosti za Facebook s preverjanjem zasebnosti na iPhoneu

Odprite aplikacijo Facebook na telefonu iPhone; to ne bo delovalo, če ste v brskalniku prijavljeni v facebook.com.

  • Dotaknite se ikone v spodnjem desnem kotu, ki izgleda kot tri vodoravne črte.

  • Pomaknite se navzdol in tapnite Nastavitve & Zasebnost.

  • Nato se pomaknite navzdol in tapnite Zasebne bližnjice.
  • Dotaknite se preverjanja zasebnosti.

  • Tapnite Nadaljuj, da začnete preverjanje zasebnosti!

Zasebnost v Facebooku: Kdo lahko vidi moja delovna mesta?

Prvi korak preverjanja zasebnosti vam omogoča, da prilagodite občinstvo.

  • Dotaknite se Prijatelji in pojavil se bo spustni meni.
  • Zdaj se dotaknite ciljne skupine, ki si jo želite ogledati, in svojega profila.

V zgornjem desnem kotu tapnite Končano, nato v zgornjem desnem kotu Naprej, da se pomaknete na drugi korak preverjanja zasebnosti.

Zasebnost v Facebooku: Kdo lahko vidi moj profil?

Drugi korak preverjanja zasebnosti za Facebook vam omogoča, da določite, kdo lahko vidi podatke o vašem profilu, vključno z e-poštnim naslovom, rojstnim dnem, statusom povezave, lokacijo in še več.

  • Na glavni strani so navedene vse možnosti za sprostitev ali zaostritev varnosti profila.
  • Dotaknite se pravokotnika na desni strani vsake možnosti, da spremenite nastavitve.

  • Ko končate, kliknite Naprej v zgornjem desnem kotu.

Tudi potem, ko ste spremenili vse te nastavitve po vaših željah, je treba storiti še več, če želite, da je vse o vašem profilu zasebno.

Zasebnost v storitvi Facebook: Aplikacije

Z dotikom na tretji zavihek navzdol, Aplikacije, lahko vidite, katere aplikacije ste uporabili za prijavo v svoj račun Facebook.

  • Dotaknite se pravokotnika na desni strani vsake aplikacije, da spremenite nastavitve zasebnosti.
  • Dotaknite se ikone X na desni strani vsake aplikacije, da jo izbrišete.

V zgornjem desnem kotu zaslona tapnite Končano, da končate preverjanje zasebnosti!